Uvod, radnja, završetka nema

Kaj da ti velim „Dobrodošao/la na moj blog!“ , a ti meni „Bolje Vas našao/la!“?

Ne, to je bezveze. Meni. Uvijek mi nekak zadere uho. 

 
Vidiš i sam/a da je tu „kaj“ i da ti persiram. Da, neću skrivat da sam iz Zagreba i neću bit formalna. Pišem kak mi se piše u datom trenutku, bez lekture i uljepšavanja. Ak ti se to ne sviđa i nerazumljivo ti je ili nekaj treće, onda  ne čitaš i to je to. Često puta ćeš vidjeti i psovku i stvari koje će te smetati (neću ti unaprijed reći što sve jer ti dajem priliku da me ili zavoliš ili zamrziš) ali vidjet ćeš i stvari koje će ti se svidjeti i naučiti nečemu, nasmijati, natjerati te da nešto promijeniš u svom danu ili da se nad nečim zamisliš. I to je onda super. I meni i tebi. Inače ništa od ovoga nema smisla. 
 
Ajmo ponovno, David Copperfield moderna formular verzija s primjesom mene.
Ime: Ana Kolar
Godina proizvodnje: 1988.
Adresa: Zagreb
Zanimanje: SSS – Sljedbenik svojih snova
 
Dosta formalnosti. Ovo ti je dovoljno, u samim tekstovima ćeš saznati više, a i ovo nije šalter u MUP-u.
Radije te ja uvedem u blog, a poslije sam/a biraš stanice svog putovanja istim. 
 
Dakle, bit će tu svega. Ali doslovno svega, kao što su nam danas dućani puni od higijenskih uložaka preko baterija, kikirikija i kablova za laptop tako i ovdje imaš mali virtualni vašar. Netko će u startu reć da to nije dobro, pametno, produktivno i kaj ja znam kaj još, al taj netko nisam ja. Previše me toga zanima,  a prelijena sam da za svaku od svojih ljubavi pretvorim u zasebni blog.
Je, dobro si čuo/la ja svoje interese zovem ljubavima. Ljubav prema hrani, vježbanju, pisanju, životu, ljudima, muškarcima (namjerno sam ih odvojila od „ljudi“, više pripadaju skupini „djeca“ ili „životinje“) , sexu, djeci, životinjama, Zagrebu, Italiji, namještaju, smijehu, filmovima, glazbi, sportu… I ne nužno tim redoslijedom. Ali sve od navedenog, i puno više od toga, čini moja 24 sata.
 
Da ne duljim previše, ipak je ovo uvod, dođi i baci oko, možda nađeš nekaj za sebe. Nije Konzum ili H&M na tri kata, al za razliku od njih je džabe i nema ogledala koja vrište: „Celulit!“, nema akcija i računa, jeftinih artikala koji ti ne trebaju al ih svejedno uzmeš jer su jeftini…
 
Nema ogledala, ima samo jedno Blogledalo.  
 
Bok daj!
A.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.