Uvod, radnja, završetka nema

Kaj da ti velim „Dobrodošao/la na moj blog!“ , a ti meni „Bolje Vas našao/la!“?

Ne, to je bezveze. Meni. Uvijek mi nekak zadere uho. 

 
Vidiš i sam/a da je tu „kaj“ i da ti persiram. Da, neću skrivat da sam iz Zagreba i neću bit formalna. Pišem kak mi se piše u datom trenutku, bez lekture i uljepšavanja. Ak ti se to ne sviđa i nerazumljivo ti je ili nekaj treće, onda  ne čitaš i to je to. Često puta ćeš vidjeti i psovku i stvari koje će te smetati (neću ti unaprijed reći što sve jer ti dajem priliku da me ili zavoliš ili zamrziš) ali vidjet ćeš i stvari koje će ti se svidjeti i naučiti nečemu, nasmijati, natjerati te da nešto promijeniš u svom danu ili da se nad nečim zamisliš. I to je onda super. I meni i tebi. Inače ništa od ovoga nema smisla. 
 
Ajmo ponovno, David Copperfield moderna formular verzija s primjesom mene.
Ime: Ana Kolar
Godina proizvodnje: 1988.
Adresa: Zagreb
Zanimanje: SSS – Sljedbenik svojih snova
 
Dosta formalnosti. Ovo ti je dovoljno, u samim tekstovima ćeš saznati više, a i ovo nije šalter u MUP-u.
Radije te ja uvedem u blog, a poslije sam/a biraš stanice svog putovanja istim. 
 
Dakle, bit će tu svega. Ali doslovno svega, kao što su nam danas dućani puni od higijenskih uložaka preko baterija, kikirikija i kablova za laptop tako i ovdje imaš mali virtualni vašar. Netko će u startu reć da to nije dobro, pametno, produktivno i kaj ja znam kaj još, al taj netko nisam ja. Previše me toga zanima,  a prelijena sam da za svaku od svojih ljubavi pretvorim u zasebni blog.
Je, dobro si čuo/la ja svoje interese zovem ljubavima. Ljubav prema hrani, vježbanju, pisanju, životu, ljudima, muškarcima (namjerno sam ih odvojila od „ljudi“, više pripadaju skupini „djeca“ ili „životinje“) , sexu, djeci, životinjama, Zagrebu, Italiji, namještaju, smijehu, filmovima, glazbi, sportu… I ne nužno tim redoslijedom. Ali sve od navedenog, i puno više od toga, čini moja 24 sata.
 
Da ne duljim previše, ipak je ovo uvod, dođi i baci oko, možda nađeš nekaj za sebe. Nije Konzum ili H&M na tri kata, al za razliku od njih je džabe i nema ogledala koja vrište: „Celulit!“, nema akcija i računa, jeftinih artikala koji ti ne trebaju al ih svejedno uzmeš jer su jeftini…
 
Nema ogledala, ima samo jedno Blogledalo.  
 
Bok daj!
A.
Posts created 139

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top